Zing!

Op 10 juni om 20.30 uur zijn we te zien tijdens de derde auditie-aflevering van het programma Zing! van de EO op NPO1. We auditeren voor de mentoren Glen Faria, Tania Kross en Roel van Velzen en maken kans op de titel Beste Zanggroep van Nederland. Kijken dus!

Vierdaagse Alblasserwaard

Van 17 tot en met 20 mei kon er vier dagen lang gefietst en gewandeld worden tijdens de Vierdaagse Ablasserwaard. Elke dag voorzien van entertainment in de tent in Hoornaar. Op Hemelvaartsdag waren wij te horen en te zien. Het was een prachtige zonnige, muzikale en gezellige dag!

Kerstkorenfestival Nunspeet

Na twee keer uitstel was het dan de derde keer wél raak : op 17 december vond het Kerstkorenfestival in Hulshorst bij Nunspeet plaats. Tien koren maakten hier hun opwachting met hun Kerstrepertoire. Het was een mooie en gezellige dag!

Druk oktober weekend

Op 29 en 30 oktober hadden we een druk weekend. We traden respectievelijk op tijdens het Najaarsconcert van Muziekvereniging Constantia in Werkhoven en van UDI in Kedichem.

Rabo Club Support

De campagne Rabo Club Support heeft ons een leuk geldbedrag opgeleverd, waar we een prachtige bestemming voor hebben! Iedereen bedankt voor het stemmen!

Korendag tijdens Feestweek Lexmond

Op 15 augustus mochten we , samen met nog 3 andere koren, onze medewerking verlenen aan de Korendag tijdens de feestweek in Lexmond. Het was een heerlijke avond met veel muziek en zang!

Workshop en Singalong

Op 18 juni 2022 van 14.00 tot 17.00 uur organiseren wij in Huis het Bosch te Lexmond, in samenwerking met de Belgische topdirigent Hans Primusz een muzikale workshop waarbij 15 popnummers worden ingestudeerd om deze op 3 december 2022 in de Lotto Arena in Antwerpen met totaal 5000 zangers en een live band ten gehore te brengen. Wil je hieraan deelnemen? Koop je tickets via de volgende link : https://hans.primusz.be/radio2_singalong

Met de kortings/promotiecode LET’SGETSTARTED krijg je 18 euro korting op de originele prijs.

Er mogen ook vrienden, bekenden , buren en vage kennissen gebruik maken van de code !!

Dus : wacht niet te lang en geef je op!

Vol = vol !

Wil je na de workshop een hapje blijven eten op de locatie van de workshop ? Je kunt reserveren via info@huishetbosch.nl

Plus Sponsoractie “Spaar je club gezond”

Van 5 september tot en met 20 november 2021 kunnen er bij alle Plus Supermarkten sponsorpunten worden gespaard. Deze kunnen worden geactiveerd op www.plus.nl/sponsorpunten en kunt u op die manier aan uw meest favoriete vereniging “doneren” Het totaal bij elkaar gespaarde aantal punten staat aan het einde van de actieperiode voor een bepaald bedrag en zal worden overgemaakt naar de betreffende verenigingen. Wij kunnen uw steun goed gebruiken!

Club van het jaar 2021

In mei 2021 zijn we verkozen tot Gemeente winnaar van de Gemeente Vijfheerenlanden!

Iedereen die op ons koor heeft gestemd ; hartelijk dank hiervoor!

++++++++++++++++++++++++++++++++

Popkoor Let’s get Started is ook dit jaar weer genomineerd voor Club van het Jaar. U kunt op ons stemmen door te klikken op onderstaande link :

https://www.clubvanhetjaar.nl/popkoor-lets-get-started

Update jubileum evenement

Helaas hebben we door de , nog steeds geldende , Covid-19 maatregelen moeten besluiten ons jubileum evenement een tijdje in de koelkast te zetten. We houden u via deze site op de hoogte van een nieuw te plannen datum en hopen u te mogen begroeten op ons jubileum !

Wij wensen u Fijne Kerstdagen en een muzikaal 2021 !

Coop Janssens statiegeldactie

Van 1 oktober tot en met 31 december 2020 kunt u het statiegeld van uw ingeleverde flessen bij Coop Janssens in Monnikenhof Vianen doneren aan ons koor. Coop Nederland verdubbeld aan het einde van de actieperiode het gedoneerde bedrag! We kunnen uw donatie goed gebruiken!

Let’s get Started Live Event- update

Omdat we van mening zijn dat een jubileum-feest ook een feest moet (kunnen) zijn en we met de huidige maatregelen omtrent het Covid-19 virus dit niet denken te kunnen waarmaken, hebben we besloten om het Live Event nogmaals te verzetten en wel naar 17 april 2021. Ook voor die datum blijven de aangeschafte tickets geldig en we hopen u te mogen verwelkomen op 17 april in Huis Het Bosch in Lexmond!

Cheque uit Rabobank Coöperatiefonds

Op woensdag 22 januari ontvingen we uit handen van Henk van Nieuwenhuijzen een cheque t.w.v € 1.275,= , beschikbaar gesteld door het Coöperatiefonds van de Rabobank Alblasserwaard/Vijfheerenlanden.

Dit bedrag wordt ingezet om ons jubileumevenement van 18 april 2020 te organiseren. Wij zijn heel blij met deze bijdrage!

Paradiso korendagen

Zondag 19 januari 2020 maken we onze opwachting in Paradiso Amsterdam! Om 16.30 uur treden we op in de Grote Zaal.

Tickets zijn te koop via de site van Paradiso

Top2000 dienst in Fortes Lyceum Gorinchem

Op 29 december om 15.00 uur vindt de Top2000 dienst van de wijkgemeente Gorinchem Oost/Spijk PKN Gorinchem plaats. Ook hier mogen wij een bijdrage leveren in samenwerking met 4Tune en Esmay Usmany.

Optreden tijdens Top2000 Live Café

Van 26 tot en met 30 december vindt in Grand Café Speys op het Jaarbeursterrein in Utrecht het Top2000 Live Café plaats.  Op 28 december om 17.00 uur en om 19.15 uur staan wij op het programma.

Het Top2000 Live Café vindt dagelijks plaats van 12.00 tot 0.00 uur en staat los van het NPO Top 2000 Café in Hilversum. Voor meer informatie en tickets : www.top2000livecafe.nl 

Club van het jaar

We zijn bij de laatste 12 geëindigd en mochten op 18 juni een pitch doen voor een vakkundige jury. Helaas zijn we hier niet als winnaar uit de bus gekomen , maar het was een geweldige ervaring! Iedereen bedankt voor het stemmen!

Er kan vanaf 6 mei tot 7 juni op Popkoor Let’s get Started worden gestemd via https://www.clubvanhetjaar.nl/popkoor-lets-get-started. Daarmee maken we kans op een masterclass naar keuze en een professionele promotiefilm om de club extra in de schijnwerpers te zetten. Lees hier meer over opzet van de verkiezing.

Ambassadrice Shirma Rouse draagt de Verkiezing Club van het Jaar een warm hart toe. Zij weet als geen ander hoe belangrijk een club kan zijn om plezier in je culturele activiteit te hebben. Dat dit de basis kan vormen voor levenslang plezier en wie weet voor een succesvolle carrière in de cultuur.

 

Sponsor ons bij de Rabobank Clubkas Campagne 2019
Van 19 maart tot en met 2 april kun je weer stemmen op je favoriete club of vereniging.

Ook Popkoor Let’s Get Started doet hier dit jaar weer aan mee. Als lid van de Rabobank kun je in bovenstaande periode maximaal twee stemmen uitbrengen op ons koor. Als je bankiert bij de Rabobank krijgt je een stemkaart met code waarmee je online kunt stemmen.

Geef dit door aan familie, vrienden en kennissen, zodat we dit weer een mooi bedrag kunnen laten bijschrijven! Klik hier om te stemmen: https://www.clubkascampagne.nl/

 

 

Popkoor Let’s Get Started bestond in 2018 10 jaar.

Popkoor Let’s Get Started bestaat dit jaar 10 jaar. Daar zijn wij als koor ontzettend trots op.
Elke woensdagavond repeteren wij in “Huis het Bosch” in Lexmond. Dit doen wij met veel plezier, maar natuurlijk blijven we uitdagingen zoeken om ons popkoor te blijven ontplooien.

Begin januari 2008, kregen de toenmalige leden van popkoor “Get on Stage “ te horen dat de oprichters/muzikaal begeleider/dirigente per direct gingen stoppen met het popkoor. Het overviel de leden nogal , want stoppen met het popkoor was niet wat ze wilden.
Een aantal van hen hebben de koppen bij elkaar gestoken en besloten om zelfstandig door te gaan.


De naam “Get on stage” mocht niet gebruikt worden , dus het moest een totaal nieuw op te richten popkoor worden en zo is “Popkoor Let’s Get Started” ontstaan.
 Een aantal leden vanaf de oprichting zijn nog steeds enthousiast en actief bij het popkoor.

Toen het volgende probleem, wie moest ons gaan begeleiden?
Waar haalden we op korte termijn een dirigent vandaan, die ook nog betaalbaar was.
We startten tenslotte met een banksaldo van 0 !
Na een aantal dirigenten: o.a. Ladwina , Chantal , Michael en Patrick zijn we nu erg blij met dirigent Raimond Metting.

We hebben nog leuke uitdagingen op de planning staan. Zie hiervoor onze agenda.
We hopen nog heel lang muzikaal en actief te kunnen zijn met ons popkoor.
En we kunnen nog steeds leden gebruiken!

Januari 2018: Een officieel moment – Contractverlenging dirigent Raimond Metting

Links voorzitter Ruud de Jong, rechts dirigent Raimond Metting

Het popkoor werkt al een jaar samen met dirigent Raimond Metting. Wij kunnen Raimond Metting gelukkig een contract aanbieden. Het popkoor is erg tevreden met zijn inzet. Raimond heeft ons repertoire goed uitgebreid wat veel enthousiasme geeft bij onze koorleden en natuurlijk ook bij de bezoekers van onze optredens.
Wij kijken uit naar de aankomende periode!

21 april 2018: Benefietconcert voor MS.
Popkoor Let’s Get Started uit Lexmond is gevraagd om mee te werken aan een benefietconcert in Delft. Hiervoor gaan wij speciaal een aantal nieuwe nummers instuderen van o.a. U2, Fleetwood Mac. Op deze avond zullen er ook bekende Nederlanders optreden.

Dat mag je natuurlijk niet missen. Ben je net zo enthousiast als wij?
Kom dan gezellig mee repeteren!

Sponsor ons bij de Rabobank Clubkas Campagne 2018
Van 27 maart tot en met 10 april kun je weer stemmen op je favoriete club of vereniging.
Ook Popkoor Let’s Get Started doet hier dit jaar weer aan mee. Als lid van de Rabobank kun je in
bovenstaande periode maximaal twee stemmen uitbrengen op ons koor.
Wanneer je wel bankiert bij de Rabobank, maar nog geen lid bent,
kun je je tot 28 februari aanmelden als lid op www.rabobank.nl/leden
Je krijgt dan op 27 maart een stemkaart met code waarmee je online kunt stemmen.

Geef dit door aan familie, vrienden en kennissen, zodat we dit weer een mooi bedrag kunnen laten bijschrijven!

14 januari 2018: Koordagen Paradiso 2018
Op zaterdag 13 en zondag 14 januari is het weer tijd voor de jaarlijkse Paradiso Korendagen. Op deze 32e editie treden circa 140 koren op, die uit het hele land komen. Popkoor Let’s Get Started is op 14 januari uitgenodigd om te laten horen dat zingen onze passie is. Wij brengen een divers repertoire ten gehore: van swingende popnummers. Alle koren krijgen 15 minuten om te zorgen voor kippenvel of een brok in de keel bij het publiek. 

22 december 2017: Huiskamerconcert Stadhuis Vianen


8 december 2017: Open repetitie avond in de bibliotheek in Lexmond
Popkoor Let’s Get Started repeteert van 19:00 tot 20:00 uur in de bibliotheek in Lexmond.
Deze repetitie avond is voor iedereen beschikbaar. Twijfelt u? Kan ik wel zingen? Kom dan gerust even luisteren en meezingen!

30 november 2017: Miniconcert Hervormde Kerk in Lexmond
Popkoor Let’s Get Started geeft vanaf 19:00 uur een miniconcert in de Hervormde Kerk in Lexmond.
Wij zullen diverse nummers van ons repertoire laten horen. Kom jij ook luisteren?

7 Oktober 2017:
Popkoor Let’s Get Started uit Lexmond is uitgenodigd om op te treden bij het najaar concert van Zangvereniging “Uitspanning door Inspanning” uit Kedichem. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door meerdere koren uit de regio.

Het concert vindt plaats in het Dorpshuis “DE STOOF” Kon. Wilhelminalaan 20, 4247 EM Kedichem
Zaal gaat open om 19:00 uur aanvang Najaar Concert 19:30 uur

Juli 2017: Opbrengst collecte voor het Oranjefonds
Het Popkoor Lexmond heeft met de collecte voor het Oranjefonds € 540,00 opgehaald. Een prachtig resultaat! Wij willen iedereen bedanken voor hun bijdrage.

6 t/m 10 juni 2017 lopen wij collecte voor het Oranjefonds
Wij lopen de collecte in Lexmond, Vianen, Houten, Everdingen en Zijderveld. Een gedeelte van de collecteopbrengst komt ten goede ons Popkoor Let’s Get Started.

Tijdens de collecteweek van 6-10 juni 2017 doen in totaal ruim 1.200 organisaties in 340 gemeenten mee. 100% gaat naar sociale projecten bij u in de buurt! Geeft u ook?

 

Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten we zien hoe belangrijk zij zijn voor velen. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden. En een aantal sociale initiatieven zoals Burendag, NL Doet, De Beste Maatjes en nog veel meer.

 

21 april 2017: Uitreiking Rabobank Clubkascampagne 2017 bij VV Ameide


Bij de prijsuitreiking hebben wij dankzij de stemmen van de leden van de Rabobank een
bedrag van €157,50 mogen ontvangen. Iedereen bedankt voor het stemmen! 

 

 


Tijdens deze uitreiking hebben wij een aantal nummers mogen zingen uit ons repertoire.
Klik hier voor meer foto’s van ons optreden.


19 april 2017: Sponsor bedrag van de A.A. de Haan Stichting

Er is een bedrag van €500,00 aan ons koor toegekend door de A.A. de Haan Stichting.

De Stichting heeft ten doel het verlenen van ondersteuning door middel van uitkeringen, aan instellingen of personen in de Alblasserwaard, welke werkzaam of woonachtig zijn in de Alblasserwaard, en hun bezigheden hebben op het charitatieve, culturele of sociale vlak, dan wel zich bezighouden met de zorg voor het milieu, dan wel anderszins het algemene nut binnen de Alblasserwaard beogen en voorts al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.

Website Stichting A.A. de Haan